Tuesday, June 16, 2009

Special 4 Cik Paiez,,,

1. Ape perasaan anda sekarang?

Jap! Br nk pikir tgh rase ape,,

Hmmm,,

+rindu+sedey+terharu+bangge(sbb dpt update blog)+ buat2 rileks(yang paling ketare) +bimbang+blur+tak paham,, dan macam2 ade,,,



2.Saya nak makan?

Nasi ayam yang tak abes tu,,,dengan,,,

sizzling yee mee tanpe telor, mushroom lebeh!!

(mknan wajib mase dating dlu2)



3.Saya tak suka?
orang terlalu kesian pade saye,,,



4.Impian saya?

nak kawen..maap.tegelojoh.;p.sbb ramai sgt yg tny psl kawen.kan da.elok2 sy tak gelojoh.da jadik tegelojoh akibat diasak ngn soklan bile nak kawen..

nak beli umh pecah dndng ngn twin n paten

nak awk.. -->bc dgn penoh kegedikkan okei..haha”

Hee,, itu ayat cik paiez,, Twin tu saye la,,,

*Plzzzz,, saye tanak rumah bwh jembatan,,,*



5.Haiwan yg saya tak suka?
tanyela haiwan tu, same ade dia suke saye atau tak,,,



6.Saya harapkan?

dpt bahagiakan org yg nak bahagia dgn saye & dpt bahagia ngan org yang cube bahagiakan saye,,,


7.Jika boleh putarkan mase?
Saye nak putarkan lagi jam yang ade,,,



8.Saya pada 10 tahun akan datang?
hidup aman tanpe hutang PTPTN, huu, bole?!! ;p



9.Handphone saya adalah sebuah?
bende warne pink yg bole sampaikan rindu pade si dia (huwaa!!! Pengakuan berani!!!)



10.Saya pernah jatoh cinta sebanyak?
: Statement : **,,,,,dia cinte pertame saye,,,,,**



11.Saya suke pada?
diri saye sendiri,,, hee,,,



12.Kawan2 saya?

ialah mereka ber2 yg sering berjihad bersame,,

Juge mereka2 yg syg & terima saye seadanye,,,



13.Pernah dikhianati?
mungkin pernah, tapi,,

Kemaafan adalah dendam yang terindah,,,

14.Ape yg anda hendak lakukan terhadap org yg mengkhianati anda?

senyum dengan beliau,,,



15.tag sp?

Smua followers

(mcm ramai jer, perasan!!! Haha!!!!!!)

Terime kasih ye cik paiez,, saye sudah sahut cabaran kamu,,





2 comments:

ღ..miss faiez..ღ said...

gileeee r!!!!...siyes tak caye blog ni da tkr muke..hahahaha

Rama2Ungu said...

percayelaaa,,,, serius! berusehe sungguh2 ni!!