Sunday, November 16, 2008

04:25



hmm,, just finish printing my final report MSSA project,, means,, da final report yg perlu di submit as long as i am a student of bach. eng (hons) civil UiTM,,,, (nak grad dah?!! cam x caye!)
actually keje ni takes 6months utk disiapkan, but we all? only take about 4hours! gerek kan??! =p

kononnye jd consultant utk project proposed building gantikan hentian putra yg semakin hari semakin sesak tuh,, means, hentian yg ade skrg will be demolish,,
tp rasenye x mgkin kot project kitorang ni di approve, ye ar sbb project ni pn dibuat secare- like people say 'melepaskan batuk di tangga'-,,

penat+letih,, tp kan, abah said, kite kene tabah n teruskan idup ni,, dlm surah al baqarah pn ade tules, Allah tidak memberati seseorang melainkan yg termampu olehnye,, so, selagi mampu, kerah saje tenage anda,,
Abah,,, huhuu,, rindu,,


**adui,, nk tules ape lg ni,, i'm waiting for azan subuh,, (klu tido skrg, for sure subuh terskip gitu je,,)
xreti ar nk create ayat pnjg2 time2 ni,, nt smbg lg la,, daa,,

1 comment:

ღ..miss faiez..ღ said...

tulis r lagik cik twin..bangge gile okei jadik owg fes bg cmmnt..hehehehe..


kalo paten tau..die msti tegugt sbb pesaing die jadik owg petame bg cmmnt kat page awk..hahahahhaha